Hírek

Helló Szentesi, Kisteleki és Csongrádi járás !


Az nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű országos Szupergyors Internet Program keretében, Állami és Európa Uniós támogatással elkészültünk a Szentesi, Csongrádi és Kisteleki járások teljes lefedésével is, miközben a meglévő Szeged járási hálózatunkat is modernizáltuk és bővítettük, hogy meg tudjunk felelni a mai kor elvárásainak. Egyedi Welcome csomag ajánlatokkal készültünk az újonnan lefedett területeken élőknek, melyek honlapunkon és más felületeken is elérhető lesz.
További részletek jelen honlapunk fő oldalán és a Fejlesztések menüpontban találhatók.

Minden leendő és meglévő Felhasználónknak kellemes időtöltést kívánunk !

Tisztelt Ügyfeleink!


Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023.05.01-től nyomtatási, scannelési, fénymásolási tevékenységünket megszüntetjük üzletünkben.
Az internet használatot azonban továbbra is biztosítani tudjuk az Önök részére.
Megértésüket köszönjük!

E-Piac Kft. (Goodnet) hálózati integráció


Sok szeretettel köszöntjük új felhasználóinkat hálózatunkon, akik eddig az E-Piac Kft. ügyfeleiként igénybe vették a "Goodnet" fantázia nevű internet szolgáltatásokat ! Erőforrásaink összevonásával és hálózataink egyesítésével a tökéletes területi lefedettséget kívánjuk elősegíteni a Szegedi járásban. 2022. év végéig minden Goodnetes felhasználónak elérhetővé tesszük az AirForce internet csomagjainkat és IPTV szolgáltatásainkat, illetve üzleti megoldásainkat. Keressenek bátran bennünket személyesen, vagy elérhetőségeink bármelyikén !
Üdvözlettel Netsurf Team

Új weboldal


Elkészültünk legújabb szolgáltatásainkat összefoglaló weboldalunkkal. Átlátható és új szolgáltatások bemutatásával, egyszerűen kezelhető csomag konfigurátorral és megrendelő felülettel igyekszünk leegyszerűsíteni a szolgáltatás megrendelések folyamatát. Próbálja ki a jövőbe mutató hálózatunkat ! Ha netán maradna kérdés, állunk rendelkezésére ügyfélszolgálatunk elérhetőségeinek bármelyikén.
Helló 2022...

Kedves Netszörfözők !


Üzletünk megújult környezetben várja Önöket május 2. 9:00 órától a Szeged, Vértói út 1. szám alatti székhelyünkön. A járványügyi szabályozások szerint ügyfélszolgálatunkon kötelező a szájmaszk viselése, a bejáratnál biztosítunk kézfertőtlenítőt, illetve egyszerre maximum 3 ügyfél tartózkodhat. Örömmel értesítünk minden leendő és meglévő ügyfelünket, hogy Társaságunk az országos Szélessávú Internet Program 3. etapjában Csongrád megye több Járásában is Kormányzati megbízást kapott a szélessávú internet hozzáférés ellátáshoz szükséges vezeték nélküli hálózat megépítéséhez. A Szegedi Járásban már üzemelő hálózatunk modernizálásának, bővítésének neki is kezdtünk, melyet 2022. év végéig tervezünk befejezni. A jövő hálózatát építjük Önöknek, hogy mindenki városi színvonalú szolgáltatásokhoz juthasson ne csak a városokban. A munkálatokkal járó esetleges szolgáltatás kiesések miatt előre is köszönjük szíves türelmüket !